LU komanda iekļūst LBL pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bk.lu.lv

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas pusfinālā pirmdien iekļuva «Latvijas Universitātes» (LU) komanda.

Izšķirošajā, trešajā ceturtdaļfināla spēlē LU basketbolisti izbraukumā ar rezultātu 105:92 (23:20, 26:21, 22:27, 34:24) pārspēja «Valmieras» komandu.

Vēl ceturtās ceturtdaļas sākumā «Valmiera» atradās minimālā vadībā ar 73:71, taču turpinājumā LU veica izrāvienu un ieguva izšķirošo pārsvaru 88:79, ko valmieriešiem nebija pa spēkam atspēlēt.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Mārcis Vītols, bet pa 21 punktam iekrāja Žanis Peiners un Ingars Aizpurs.

Savukārt «Valmieras» komandas labā 29 punktus guva Ingus Bankevics, kamēr Džejs Lūkass sevi apliecināja ar 22 punktiem.

Kā ziņots, šo komandu pirmajā ceturtdaļfināla cīņā ceturtdien Valmierā LU komanda izcīnīja panākumu ar 87:76, bet sestdien «Valmiera» izbraukumā revanšējās ar 110:94.

Līdz ar to sērijā līdz divām uzvarām LU triumfēja ar 2-1.

Šīs komandas regulārajā čempionātā savā starpā tikās četras reizes, pirmajās divās spēlēs uzvarot valmieriešiem, bet nākamajās divās LU komandai.

LU basketbolisti jau trešdien pusfināla pirmajā mačā tiksies ar pagājušās sezonas čempionvienību «VEF Rīga».

Savukārt otrajā pusfināla pārī «Liepājas Lauvas» ar 2-0 pārspēja «Jelgavas» vienību un pusfinālā spēkosies ar «Ventspili».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu