«Liepājas Lauvas» izrauj uzvaru pret BK «Ventspils» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Sīlis

Lielu pārsteigumu Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmajā pusfināla mačā ceturtdien sagādāja «Liepājas Lauvas», kas ar rezultātu 74:73 (15:19, 18:16, 13:23, 28:15) izbraukumā izrāva uzvaru pār «Ventspils» komandu.

Kaut gandrīz visu maču vadībā atradās ventspilnieki, ļoti ievērojamu pārsvaru viņi nespēja iegūt. Pirms pēdējām desmit minūtēm mājinieki bija vadībā ar 46:58, bet pēdējā ceturtdaļā «Liepājas Lauvas» pretiniekiem lēnām tuvojās un arī sasniedza uzvaru - Džamars Jangs pazaudēja bumbu, un 4,8 sekundes pirms pamatlaika beigām Džošua Mejo izvirzīja viesus vadībā.

Zīmīgi, ka pirms pēdējām sekundēm liepājnieki vadībā nebija atradušies kopš cīņas ceturtās minūtes.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 26 gūtajiem punktiem bija Mejo, bet ar 12 punktiem izcēlās Jānis Timma. Savukārt «Ventspils» basketbolistiem ar 15 punktiem palīdzēja antivaronis Jangs.

Sērijā līdz trijām uzvarām «Liepājas Lauvas» izvirzījās vadībā ar 1-0.

Kā ziņots, divās savstarpējās spēlēs regulārajā čempionātā «Ventspils» izcīnīja divas uzvaras.

Kā ziņots, «Liepājas Lauvu» basketbolisti ceturtdaļfināla sērijā līdz divām uzvarām ar rezultātu 2-0 pieveica «Jelgavas» komandu, bet «Ventspils» izslēgšanas turnīru sāk no pusfināla.

Otrajā pusfināla sērijā savā starpā tiekas čempionvienība «VEF Rīga» un «Latvijas Universitātes» (LU) komanda. Pirmajā cīņā trešdien «VEF Rīga» Aizkrauklē uzvarēja ar 114:68.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu