Rupjākais šīs sezonas NBA spēlētājs - Pasaules Miers (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Basketbols nav rupja spēle, taču NBA kluba Losandželosas «Lakers» uzbrucējs Rons Ārtests (pērn, izdodot hiphopa albumu, viņš oficiāli nomainīja vārdu uz Metta World Peace) vairākkārt izcēlies ar dažādiem netīriem izgājieniem. Svētdienas mačā pret Oklahomsitijas «Thunder» Ārtests ļoti neglītā veidā, iesitot ar elkoni, nokautēja pretinieku Džeimsu Hārdenu. Nav nekādu šaubu, ka par šo izlēcienu «Pasaules Miers» tiks diskvalificēts.

Zīmīgi, ka pēcspēles komentārā (skatīt video) basketbolists visai mierīgi žurnālistiem klāstīja, ka sitiens ar elkoni neesot bijiusi tīša rīcība un izteica atvainošanos cietušajam Hārdenam. Tomēr, zinot «Lakers» uzbrucēja pagātni, ir pamats šādu attaisnojumu apšaubīt.

Atgādināsim, ka 2004./2005.gada sezonā, kad basketbolists vēl nebija nomainījis vārdu, Rons Ārtests bija centrālā persona vienā no lielākajiem kautiņiem NBA jauno laiku vēsturē (lasīt resursos).

Toreiz mačā ar Deitroitas «Pistons» tā laika Indianas «Pacers» spēlētājs, nespējot savaldīties pēc detroitiešu līdzjutēju provokācijām, devās tribīnēs, lai viņus pārmācītu.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu