BK «Ventspils» neturpinās sadarbību ar Vētru (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas basketbola klubs «Ventspils» neturpinās sadarbību ar komandas galveno treneri Gundaru Vētru, pirmdien portālam TVNET apstiprināja kluba ģenerālmenedžeris Ralfs Pleinics.

Līdzšinējā noslēgtā vienošanās paredzēja saistības pēc sistēmas 1+1. Par Latvijas vicečempionu galveno treneri Vētra kļuva pagājušā gada jūnijā, un kluba vadība nolēmusi izmantot līguma nosacījumus - neturpināt saistības.

Vētras vadībā «Ventspils» komanda šogad izcīnīja sudraba medaļas Latvijas basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas čempionātā, finālsērijā 1-4 piekāpjoties Rīgas VEF vienībai.

Meklē jaunu galveno treneri

«Mums ir versijas, kas komandu varētu vadīt turpmāk, taču tas pagaidām publiskā telpā nav apspriežams,» portālam TVNET teica Pleinics. Viņš arī nevēlējās atklāt, vai tas varētu būt Latvijas vai ārvalstu speciālists.

Lielāka skaidrība par jauno galveno treneri būs tuvāko divu nedēļu laikā.

Aizvadītajā sezonā «Ventspils» komanda nespēja pārvarēt FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa ceturtdaļfinālu, kā arī neiekļuva Baltijas Basketbola līgas (BBL) «Final Four» turnīrā.

Pirms Vētras par Kurzemes kluba galveno treneri strādāja Guntis Endzels.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu