Profesionālā VEF basketbola skola aicina uz treniņnometni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vēl šonedēļ iespējams pieteikties profesionālās basketbola skolas «VEF Rīga» atklātajiem treniņiem, kas no 4. līdz 6. jūnijam notiks Rīgas Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas ielā 6b, Rīgā), TVNET informē kluba direktore Laila Spaliņa.

Treniņi, ko vadīs «VEF Rīga» treneri Nikolajs Mazurs un Jānis Gailītis un «VEF Kadeti» treneris Guntars Jonāns, notiks divas reizes dienā. Rīta pusē paredzēti fiziskās sagatavotības un basketbola tehnikas treniņi, savukārt vakarā – komandas basketbola.

Treniņnometnei aicināti pieteikties 1997.-2001.gadā dzimuši zēni, sūtot pieteikumus un aizpildītu anketu uz e-pastu info@vefriga.com līdz šā gada 1.jūnijam.

Treniņnometni varēs apmeklēt visi, kas līdz iepriekš norādītajam termiņam atsūtīs aizpildītas anketas. Dalība treniņos būs bez maksas. Turklāt iepriekšējā pieredze basketbolā nav obligāta.

Nometnes mērķis ir atrast talantīgus jaunos basketbolistus, kas nākotnē varētu papildināt «VEF Rīga» rindas, sākotnēji, protams, «VEF» profesionālās basketbola skolas ietvaros.

«VEF» skola šādas ikvienam attiecīgā vecuma basketbola interesentam atvērtās nometnes rīkos katru gadu.

Pirmā treniņnometne sāksies 4. jūnijā plkst. 12. Precīzu treniņu grafiku publicēsim basketbola kluba «VEF Rīga» mājas lapā www.vefriga.com sadaļā «VEF skola» 2. jūnijā pēc visu anketu apkopošanas.

Profesionālās basketbola skolas mērķis ir nevis masveidība, bet augstam līmenim atbilstoša spēlētāju atlase un audzināšana. Darbs noritēs četrās – 1995./96., 1997./98., 1999./2000.gadā dzimušo un vēl jaunāku basketbolistu – grupās.

Skolas dibinātāji ir basketbola klubs »VEF Rīga», uzņēmējs Armands Garkāns, basketbolists Kristaps Janičenoks un treneris Nikolajs Mazurs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu