Vētra: Neviens līgums man pašlaik galdā nestāv (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

«Neviens līgums man pašlaik galdā nestāv, bet sarunas par turpmāko notiek. Katrā ziņā par treneri es turpināšu strādāt,» portālam TVNET pastāstīja bijušais Latvijas vicečempionvienības BK «Ventspils» galvenais treneris Gundars Vētra. Viņš sacīja, ka agri vai vēlu informācija par viņa nākamo darba vietu būs.

Šīs nedēļas sākumā pārtrūka Vētras un BK «Ventspils» gandrīz gadu ilgā sadarbība. Vienošanās bija spēkā pēc sistēmas 1+1, un kluba vadība nolēma izmantot līguma nosacījumus - neturpināt saistības.

Kluba vadībai cits redzējums

«Klubā izvērtēja padarīto darbu, tāpat arī no otras puses. Par nākotni īpaši nerunājām, bet atskatījāmies uz paveikto,» teica Vētra. «Acīmredzot viņiem bija cits redzējums, kas ir normāla situācija.»

Par saviem nākotnes plāniem Vētra runā izvairīgi, norādot, ka šādas tādas sarunas par viņa karjeras tālāko virzienu notiek. «Šobrīd varu teikt, ka neviens līgums man galdā nestāv. Kamēr nekas konkrēts nav, sīkāk es neko nekomentēšu. Agri vai vēlu informācija būs,» izteicās basketbola speciālists.

Treneri savu darbu pildījuši pēc labākās sirdsapziņas

«Mēs, treneri, visu sezonu strādājām apzinīgi un lojāli. Raugoties pēc kluba iespējām, rezultāti tika sasniegti pietiekami labi, īpaši FIBA Izaicinājuma kausā,» teica Vētra. Šajās sacensībās BK «Ventspils» apstājās ceturtdaļfinālā, neiekļūstot «Final Four» turnīrā.

Latvijas čempionāta finālā Kurzemes klubs ar 1-4 piekāpās Rīgas VEF komandai, bet Baltijas Basketbola līgā (BBL) nesasniedza «Final Four».

Viņš atklāja, ka ar kluba vadību nav bijušas domstarpības. Katram gan esot savs redzējums, tāpēc ceļi šķīrušies.

Progresēja «Ventspils» garā gala spēlētāji

«Ko mēs varējām, to izdarījām. Lielus panākumus mēs neguvām un lepoties īpaši nav ar ko, bet ir prieks, ka aizvadītajā sezonā progresēja Mārtiņš Meiers, Artūrs Bērziņš un Ronalds Zaķis, kurš ierindā atgriezās pēc smagas traumas,» ar pozitīvi paveikto atceras treneris.

Vētra ir pirmais Latvijas basketbolists, kurš spēlējis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā. Iepriekš viņš par treneri strādājis arī ar vairākām sieviešu komandām.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu