Vētra nākamajā sezonā vadīs Sanktpēterburgas «Spartak»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latviešu speciālists Gundars Vētra nākamajā sezonā strādās par Krievijas kluba Sanktpēterburgas «Spartak» galveno speciālistu, vēsta krievu mediji.

Kopā ar Vētru «Spartak» komandā strādās arī viņa palīgs Mārtiņš Zībarts.

46 gadus vecais Vētra pagājušajā sezonā vadīja citu Krievijas vienību Vladivostokas «Spartak-Primorje».

«Visas līguma nianses ar Vētru ir atrisinātas. Pirmdien mēs parakstīsim vienošanos. Kopā ar Gundaru ieradīsies arī Mārtiņš Zībarts,» Krievijas medijos citēts «Spartak» prezidents Andrejs Urickis.

«Vētru mēs neizvēlējāmies nejauši,» atklāja Urickis. «Arī iepriekšējā sezonā viņam bija līdzīga situācija, kad sezonas sākumā bija jāstrādā ar gados jauniem basketbolistiem.»

Kā zināms, pagājušajā sezonā «Spartak» komandā spēlēja Latvijas valstsvienības saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks, kurš tagad pārcēlies uz izlase galvenā trenera Ainara Bagatska vadīto Ukrainas čempionvienību Kijevas «Budiveļņik».

Aizvadītajā sezonā «Spartak» izcīnīja bronzas medaļas Krievijas čempionātā, bet VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) turnīrā nepārvarēja astotdaļfinālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu