Rīgas VEF pagarina līgumu ar Artūru Strēlnieku (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas čempionvienība basketbolā «VEF Rīga» uz trīs sezonām pagarinājusi līgumu ar latviešu basketbolistu Artūru Strēlnieku. Jaunā vienošanās paredz sadarbību līdz 2016./2017. gada sezonas beigām.

«VEF Rīga» sastāvā Strēlnieks šobrīd aizvada savu otro sezonu. Pārstāvot «VEF Rīga» rindas, viņš pierādījis sevi kā lielisku cīnītāju, izpelnoties līdzjutēju simpātijas un cieņu.

«VEF Rīga» padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups: «Mūsu prioritāte ir latviešu spēlētāji, vietējo basketbolistu veidots komandas kodols, līdz ar to esam patiesi gandarīti pagarināt sadarbību ar Artūru Strēlnieku, kurš iemieso tās visas īpašības – nesavtīgu cīņassparu, komandas garu un profesionalitāti – ko ļoti augstu vērtējam un vēlamies redzēt «VEF Rīga» spēlētājos.

Nepilnu divu sezonu laikā 1,96 metrus garais basketbolists «VEF Rīga» sastāvā piedalījies 82 spēlēs. Produktīvāko sniegumu šosezon viņš demonstrējis Latvijas Basketbola līgā (LBL), kur 18 spēlēs vidēji laukumā 18,8 pavadītajās minūtēs 5,4 punkti, 3,6 atlēkušās bumbas un 1,1 pārtverta bumba.

Pirms pievienošanās «VEF Rīga» komandai Talsos uzaugušais basketbolists spēlējis «Ventspils», «Ķeizarmeža» un «Rojas» komandā. Pagājušajā sezonā Strēlnieks «VEF Rīga» sastāvā pirmo reizi kļuva par Latvijas čempionu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu