Mārtiņš Meiers atgriežas BK «Ventspils»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas nacionālās basketbola komandas kandidāts centra spēlētājs Mārtiņš Meiers atgriezies BK «Ventspils» sastāvā, vēsa vienības mājas lapa. Vienošanās pēc sistēmas 1+1 panākta uz divām sezonām.

Pagājušajā sezonā Meiers pārstāvēja Vācijas bundeslīgas vienību Veisenfelsas «Mitteldeutscher», nacionālajā čempionātā vidēji mačā gūstot 6,4 punktus un izcīnot 3,1 atlēkušo bumbu zem groziem.

Iepriekš Meiers «Ventspils» komandai pievienojās 2009. gadā, bet vēl pirms tam spēlēja savas dzimtās pilsētas Jūrmalas sastāvā. Viņš pārstāvējis Latvijas junioru izlasi un šobrīd jau vairākus gadus ir viens no Latvijas vīriešu izlases dalībniekiem.

Arī šobrīd Meiers aizvada treniņus kopā ar Latvijas valstsvienību, gatavojoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm.

«Man ir liels prieks atgriezties Ventspilī un Ventspils basketbola klubā. Šovasar bija vairāki piedāvājumi, tomēr mana izvēle krita par labu Ventspils klubam, jo labi zinu gan klubu, gan komandu, gan treneri Robertu Štelmaheru, ar kuru man ļoti patīk strādāt, kā arī lielu lomu nospēlēja kluba piedalīšanās Eirokausā. Pa šo gadu esmu uzkrājis jaunu pieredzi un ceru to likt lietā, palīdzot komandai, kā arī pats pienācīgi nospēlēt Eirokausa līmenī,» sacīja 208 centimetrus garais centra spēlētājs.

Šobrīd BK «Ventspils» rīcībā ir 13 spēlētāji – Jānis Timma, Mārtiņš Meiers, Artjoms Butjankovs, Māris Gulbis, Dāvis Lejasmeiers, Kristers Zeidaks, Iļja Gromovs, Andrejs Gražulis, Edgars Štelmahers, Toms Leimanis, Artis Ate, Dāvis Čoders, kā arī viesspēlētājs Trojs Bārniss.

Komandu arī nākamajā sezonā vadīs Roberts Štelmahers, viņam asistēs Gints Fogels.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu