Bagatska vadītā «Ņižņij Novgorod» vienā grupā ar «Žalgiri» un «Real»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas nacionālās basketbola komandas galvenā trenera Ainara Bagatska vadītā Krievijas vienība «Ņižņij Novgorod» 2014./2015. gada ULEB Eriolīgas sezonā spēlēs vienā apakšgrupā ar Kauņas «Žalgiri» (Lietuva) un pagājušā gada finālisti, Spānijas čempionvienību Madrides «Real», noskaidrojās ceturtdien notikušajā izlozē Barselonā.

Bez jau minētajām komandām A apakšgrupā spēlēs arī Stambulas «Anadolu Efes» no Turcijas, Itālijas klubs Sasāri «Dinamo» un Eirolīgas kvalifikācijas turnīra labākā komanda.

«Ņižņij Novgorod» vienībai Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā šī būs debijas sezona.

Par Bagatska vadītās komandas pretinieci var kļūt Latvijas vicečempione Rīgas VEF, ja tā kļūs par spēcīgāko vienību starp astoņām dalībniecēm kvalifikācijas turnīrā.

Bagatskis par «Ņižņij Novgorod» galveno treneri tika apstiprināts jūnija beigās. Darbā ar komandu viņam, visticamāk, pievienosies Artūrs Štālbergs, kuram ir spēkā līgumsaistības ar «Aldaris» Latvijas basketbola līgas (LBL) klubu «Saldus».

Apakšgrupu turnīrā 24 komandas, kas pa sešām sadalītas četrās grupās, aizvadīs divu apļu turnīru. Nākamajam posmam kvalificēsies katras grupas četras spēcīgākās vienības, kuras tiks sadalītas divās grupās, pēc divu apļu turnīra 16 vienībām cīnoties par iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā (ceturtdaļfināls) uzvarētāju noteiks sērijā līdz trim uzvarām. «Final Four» turnīrs risināsies Madridē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu