Dairis Bertāns: Esmu ļoti vīlies (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvietis Dairis Bertāns ir vīlies, ka guvis kakla savainojumu Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā, kas viņam līdz ar to liegs sevi pierādīt šīs līgas skautiem.

Bertāns, kurš Orlando pilsētā notiekošajā Vasaras līgā pārstāv Bostonas «Celtics» komandu, trešdien mačā pret Detroitas «Pistons» vienību smagi ar galvu ietriecās groza konstrukcijā, kā rezultātā viņš tika aizvests uz slimnīcu. Tur gan viņam nekas nopietns konstatēts netika, bet turnīrs spēlētājam bija noslēdzies priekšlaicīgi.

«Nekas nopietns nav noticis, tikai kakls šobrīd ir stīvs. Taču kopumā viss ir kārtībā,» sarunā ar vietējiem žurnālistiem izteicās Bertāns. «Nav nekādu lauztu kaulu, ne arī smadzeņu satricinājuma. Pēc trieciena jutu, ka varbūt nav tik traki, taču komandas puiši teica, lai labāk nekustos. Pēc tam tiku nogādāts slimnīcā, lai pārliecinātos, ka viss kārtībā.»

«Esmu ļoti vīlies, jo vēlējos sevi labi parādīt. Vairāk vai mazāk šajā Vasaras līgā esmu spēlējis labi, tāpēc gribēju tādā garā arī turpināt. Taču tagad viss ir apstājies,» atzina Bertāns, kurš piebilda, ka stīvums no kakla varētu pazust nedēļas laikā.

Latvietis vēl nezināja teikt, kāds būs viņa nākamais solis karjerā pēc šīs Vasaras līgas, jo viņam esot jātiek galā ar situāciju, kas radusies finansiālu problēmu māktajā Spānijas vienībā «Bilbao Basket», kur Bertāns aizvadīja iepriekšējo sezonu. Taču skaidrībai par basketbolista nākotni vajadzētu būt tuvāko pāris nedēļu laikā.

Pirms tam Bertāns nenoliedza iespēju, ka varētu arī neatgriezties «Bilbao Basket» klubā.

Tāpat Bertāns tiek gaidīts pievienojamies Latvijas izlasei, kas šobrīd gatavojas 2015.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu