Rudmiezis un Vīņauds karjeru turpinās BK «Valmiera»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

BK «Valmiera» vienojusies par līguma parakstīšanu ar diviem «BA Turība» absolventiem, pagājušās sezonas līderiem – Matīsu Rudmiezi un Mārtiņu Vīņaudu, vēsta vienība.

Abi cēsnieki ir vienojušies par sadarbību ar Valmieras klubu uz divām sezonām.

22 gadus jaunais aizsargs Matīss Rudmiezis aizvadītās LBL sezonas 37 spēlēs guva vidēji 10 punktus, izcīnīja 3,5 atlēkušās bumbas un izdarīja 1,6 rezultatīvas piespēles.

Savukārt 23 gadus vecais aizsargs/uzbrucējs Mārtiņš Vīņauds pagājušās LBL sezonas 34 spēlēs vidēji guva 11,6 punktus, izcīnīja 4,6 atlēkušās bumbas un izdarīja 2,2 rezultatīvas piespēles.

«BK Valmiera» ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš: «Mārtiņš Vīņauds un Matīss Rudmiezis pēdējās sezonās ir bijuši «BA Turība» līderi, un, sekojot līdzi viņu sniegumam vairāku sezonu garumā, ir saskatāms viņu progress no sezonas uz sezonu. Prieks, ka pēc augstskolas absolvēšanas viņi ir izvēlējušies savas profesionāļu gaitas turpināt tieši «BK Valmiera», un ceru, ka abi cēsnieki šeit atradīs jaunu izaicinājumu un iespēju progresam.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu