Veids apstiprina palikšanu Maiami «Heat»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no pagājušās sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālistu Maiami «Heat» līderiem Dveins Veids otrdien apstiprinājis, ka pagarinās līgumu ar klubu.

Sociālajos tīklos internetā basketbolists paudis, ka Maiami ir viņa pilsēta, tāpēc viņš izlēmis palikt piederīgs tai, bet par Veida palikšanu komandā, atsaucoties uz saviem informācijas avotiem, vēsta arī vietējie mediji.

Pirms tam trīs «Heat» komandas līderis - Lebrons Džeimss, Kriss Bošs un Veids - paziņoja par savu iepriekšējo līgumu nepagarināšanu, kas viņiem ļāva izmēģināt brīvo aģentu tirgu. NBA superzvaigzne Džeimss atgriezīsies Klīvlendas «Cavaliers» komandā, bet vēl pirms Veida par palikšanu «Heat» komandā paziņoja arī Bošs.

Bošs un Džeimss «Heat» rindas papildināja 2010.gadā, pa šo laiku četras reizes sasniedzot NBA finālu un divas reizes tajā triumfējot. Savukārt Veids «Heat» komandā spēlē jau no savas NBA karjeras pirmsākumiem, trīs reizes izcīnot līgas čempiona titulu.

Pašlaik 32 gadus vecais Veids savas karjeras laikā NBA regulārajā čempionātā guvis vidēji 17,3 punktus un veicis 4,8 rezultatīvas piespēles, bet izslēgšanas mačos iekrājis vidēji 22,9 punktus un 5,3 atlēkušās bumbas.

Maiami «Heat» iepriekš pagarinājusi līgumu arī ar aizsargu Mario Čelmersu, bet vēl iepriekš sastāvs tika papildināts ar uzbrucēju Luolu Dengu. Līdztekus tam «Heat» vienība papildinājusies arī ar brīvajiem aģentiem Džošu Makrobertsu un Deniju Greindžeru.

«Heat» aizvadītajā sezonā NBA finālsērijā piekāpās Sanantonio «Spurs» komandai, bet pirms tam vienība divus gadus pēc kārtus kļuva par labāko līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu