Bairons Skots gatavojas kļūt par jauno «Lakers» galveno treneri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par jauno Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas «Lakers» galveno treneri gatavojas kļūt Bairons Skots, informē Ziemeļamerikas mediji.

Pavasarī no «Lakers» galvenā trenera amata atkāpās Maiks D'Antoni, kura vadībā komanda aizvadītajā sezonā pārliecinoši nespēja kvalificēties NBA izslēgšanas spēlēm.

Kā informē ESPN, Losandželosas klubs ar Skotu noslēdzis četru gadu līgumu par kopējo summu 17 miljoni dolāru (12,6 miljoni eiro).

Tikmēr pats 53 gadus vecais Skots telekanālam CBS jau apstiprinājis, ka kļūs par «Lakers» galveno treneri. «Jūtos fantastiski. Tas ir sapņa piepildījums. Vienmēr esmu vēlējies trenēt «Lakers», it sevišķi tad, kad pats sāku strādāt trenera arodā.»

Skots pērn tika atbrīvots no Klīvlendas «Cavaliers» komandas galvenā trenera pienākumiem, ko pildīja kopš 2010.gada. Viņš savu trenera karjeru uzsāka 1998.gadā, būdams Sakramento «Kings» galvenā trenera asistents, bet 2000.gadā viņš pārņēma Ņūdžersijas «Nets» grožus, savukārt no 2004. līdz 2009.gadam vadīja Ņūorleānas «Hornets».

Vēl 2008.gadā Skots tika atzīts par NBA gada labāko treneri. Trenera karjeras laikā viņš 994 spēlēs izcīnījis 449 uzvaras un piedzīvojis 545 zaudējumus.

Kā spēlētājs Skots «Lakers» rindās aizvadīja daudzas sezonas, trīs reizes tiekot kronēts par NBA čempionu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu