Arī «Neptūnas» aiziet no VTB Vienotās līgas (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sarunas Duzinas

Lietuvas basketbola klubs Klaipēdas «Neptūnas» paziņojis par aiziešanu no VTB bankas rīkotā Vienotās līgas turnīra, vēsta vienības mājas lapa.

Šāds solis tiek skaidrots ar pārāk lielo spēļu skaitu, slodzi. Nākamajā sezonā «Neptūnas» piedalīsies Lietuvas čempionātā un ULEB Eirolīgas turnīrā.

Kluba vadība aprēķinājusi, ka, ja komanda piedalītos visos turnīros, gada laikā spēļu skaits varētu sasniegt pat virs 80, kas ir par daudz.

Pagājušajā nedēļā par aiziešanu no VTB VBL līgas paziņoja Viļņas vienība «Lietuvos rytas». Jau izskanējušas ziņas, ka nākamajā sezonā šajā turnīrā varētu nepiedalīties neviena Lietuvas komanda. Līgas prezidents Sergejs Kuščenko izteicās, ka pret šādu lēmumu jāizturas ar cieņu.

Iepriekš dalību VTB VBL līgas čempionātā apstiprināja arī Alītas «Dzūkija», Panevēžas «Lietkabelis» un Ķēdaiņu «Nevežis». Pagaidām šo komandu liktenis turnīrā nav skaidrs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu