Kaspars Bērziņš noslēdzis līgumu ar «Krasnije kriļja» (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas nacionālās basketbola komandas centrs/spēka uzbrucējs Kaspars Bērziņš noslēdzis līgumu ar Krievijas klubu Samāras «Krasnije kriļja», vēsta vienības mājas lapa.

Noslēgtās sadarbības detaļas netiek izpaustas.

Līdz ar 28 gadus vecā Bērziņa pievienošanos Krievijas komandai «Krasnije kriļja» sastāvs jaunajai sezonai formāli esot nokomplektēts.

«Kaspars ir universāls garā gala spēlētājs, kuru savā sastāvā vēlējās redzēt daudzas Krievijas un ārvalstu komandas,» vienības mājas lapā citēts ģenerāldirektors Andrejs Tretjakovs. «Viņš cementē aizsardzību un ir ļoti noderīgs uzbrukumā. Apstiprinājums šiem vārdiem ir Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēle ar zviedriem, kurā viņš guva 23 punktus, savāca 10 atlēkušās bumbas un bloķēja 4 sāncenšu metienus, atnesot savai izlasei uzvaru.»

Iepriekšējo sezonu Bērziņš noslēdza Spānijas augstākās līgas (ACB) komandā «Rio Natura Monbus», bet pirms tam pārstāvēja Rīgas VEF vienību.

Spānijas čempionātā, piedaloties 15 spēlēs, Bērziņš vidēji guva 9,3 punktus un izcīnīja 4 bumbas zem groziem.

«Bērziņš ir ļoti svarīgs papildinājums mūsu komandai un mēs viņu redzam, kā vienu no «Krasnije kriļja» līderiem,» sacīja Tretjakovs.

Šobrīd 213 centimetrus garais Bērziņš Latvijas izlases rindās piedalās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Ar vidēji mačā gūtiem 15,8 punktiem un 9 izcīnītām atlēkušajām bumbām zem groziem viņš ir labākais spēlētājs abos statistikas rādītājos.

2013./2014. gada sezonā «Krasnije kriļja» VTB bankas Vienotās līgas turnīrā iekļuva ceturtdaļfinālā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu