O'Nīls: Visu laiku labākais basketbolists ir Īrvings (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no visu laiku dominējošākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) centra spēlētājiem Šakils O'Nīls par visu laiku labāko basketbolistu uzskata Džuliusu Īrvingu.

«Uzskatu, ka visu laiku labākais basketbolists ir Džuliuss Īrvings. Tās ir manas domas,» O'Nīls citēts Ziemeļamerikas medijos. «Ja uzdosiet šādu jautājumu saviem paziņām, viņiem būs cita atbilde.»

Šobrīd 64 gadus vecais Īrvings 1983. gadā kļuva par NBA čempionu, bet vēl divus gadus iepriekš tika atzīts par līgas vērtīgāko spēlētāju.

«Kāds teiks, ka labākais ir Maikls Džordans, kāds, ka Kobe Braients vai Lebrons Džeimss. Viennozīmīgas atbildes nevar būt, jo tas ir gaumes jautājums,» sacīja pašreizējais NBA analītiķis O'Nīls.

Savas karjeras laikā NBA un Amerikas basketbola asociācijas (ABA) čempionātos Īrvings kopā guvis 30 026 punktus, kas ir sestais augstākais rādītājs starp visiem spēlētājiem.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu