Medijs: BK «Ventspils» atgriežas Mairs Četmens

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas basketbola čempionvienības BK «Ventspils» sastāvā atgriezīsies viens no labākajiem viesspēlētājiem, kāds jebkad spēlējis Latvijas klubos, Mairs Četmens, vēsta portāls «Sportando».

35 gadus vecais Četmens izlaida visu iepriekšējo sezonu, bet pirms tam pārstāvēja Krievijas vienību Kazaņas «Unics».

Tieši «Ventspils» komandā amerikāņu saspēles vadītājs/aizsargs sāka (2002. gads) savas profesionāļa gaitas, kad uz Eiropu pārcēlās no Teksasas universitātes komandas «Broncs».

Ar BK «Ventspils» Četmens kļuva par divkārtēju Latvijas čempionu, abās sezonās būdams viens no vienības līderiem. Abās sezonās viņš tika atzīts par vērtīgāko spēlētāju jeb MVP un labāko aizsargu.

«Pateicos «Ventspils» komandai par doto iespēju,» «Sportando» citēts Četmens.

Pēc tam Četmens savu karjeru turpināja spēcīgos Itālijas, Turcijas, Francijas un Krievijas klubos.

2006. gadā Četmens ar Maskavas «Dinamo» komandu kļuva par ULEB Eiropas kausa ieguvēju.

Otrdien «Ventspils» komanda vēsta, ka ar Ventspils basketbola skolas audzēkni Kristapu Kanbergu noslēgusi vienošanos uz divām sezonām.

Bez Kanberga «Ventspils» rīcībā ir arī Akselis Vairogs, Mārtiņš Meiers, Artjoms Butjankovs, Māris Gulbis, Dāvis Lejasmeiers, Kristers Zeidaks, Iļja Gromovs, Andrejs Gražulis, Edgars Štelmahers, Toms Leimanis, Artis Ate, Dāvis Čoders, kā arī viesspēlētāji Trojs Bārniss un Džerajs Grants.

Komandu arī nākamajā sezonā vadīs Roberts Štelmahers, bet viņam asistēs Gints Fogels.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu