Lovs: Džeimss pēc līguma parakstīšanas man piezvanīja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas «Cavaliers» šīs vasaras jaunieguvums Kevins Lovs spēlētāja preses konferencē atklāja, ka viņu uzmeklējis viens no šā brīža lielākajām līgas zvaigznēm Lebrons Džeimss.

«Džeimss parakstīja līgumu ar «Cavaliers» un pēc dažām stundām piezvanīja man,» teica centra spēlētājs/spēka uzbrucējs. «Teicu, ka man ir interese. Ja godīgi, viņa lēmums mani nopietni ietekmēja.»

25 gadus vecais Lovs visu savu līdzšinējo karjeru aizvadījis Minesotas «Timberwolves» vienībā. Sešu sezonu laikā NBA viņš vidēji mačā izcēlies ar 19,2 gūtiem punktiem un 12,2 savāktām atlēkušajām bumbām zem groziem.

«Man daudz nozīmē kļūšana par daļu no šā kluba. Viss, kas pēdējos sešos gados notika manā dzīvē, bija šīs iespējas labā. Līguma pagarināšana pat netika apspriesta. Esmu gatavs pilnībā veltīt sevi komandai un pavadīt šeit daudz gadu, līdz mēs sasniegsim mērķi - izcīnīsim čempiontitulu,» pauda Lovs.

Nākamajā sezonā Lovs nopelnīs nepilnus 16 miljonus ASV dolāru. Savas jaunās komandas rindās viņš spēlēs ar numuru 0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu