Timma: Mūsu spēks ir komandas spēle (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas basketbola valstsvienības spēlētājs Jānis Timma jau pirms Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra jutis, ka komanda finālturnīram kvalificēsies, viņš pastāstīja LTV raidījumam «Rīta Panorāma». «Iekšēji bija pārliecība, ka viss būs kārtībā,» teica Timma.

Latvijas izlase EČ trešdien noslēdza ar nevainojamu bilanci, sešās spēlēs izcīnot sešas uzvaras. «FIBA Europa» mājas lapā pēc latviešu uzvaras 82:70 pār Rumāniju vēstīja: «Perfektā Latvija salauž rumāņu sirdis.»

22 gadus vecais Timma pēdējās divas spēles elkoņa traumas dēļ izlaida.

«Mūsu galvenais pluss bija komanda spēle,» skaidro Timma, kurš četrās kvalifikācijas turnīra spēlēs vidēji mačā guva 6 punktus, izcīnīja 4 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 3 rezultatīvas piespēles partneriem. «Komandā bija bumbas kustība, un mēs vienmēr atradām brīvo cilvēku, kas var iemest.»

Eiropas 2015. gada čempionāta finālturnīra norises vieta tiks izraudzīta septembrī. Uz tiesībām rīkot daļu finālturnīra pretendē astoņas valstis: Latvija, Horvātija, Francija, Izraēla, Polija, Somija, Turcija un Vācija. Rīkotāji tiks izraudzīti no to valstu vidus, kuru komandas būs izcīnījušas tiesības spēlēt finālturnīrā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu