Jēkabsones-Žogotas «Mercury» gaida izšķirīgā cīņa par vietu WNBA finālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zaudējumu Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) Rietumu konferences finālsērijas otrajā spēlē svētdien piedzīvoja Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Fīniksas «Mercury» vienība, kas ar 77:82 izbraukumā piekāpās Minesotas «Lynx» basketbolistēm.

Līdz ar to rezultāts sērijā līdz divām uzvarām kļuva neizšķirts 1-1.

Jēkabsone-Žogota «Mercury» komandā bija viena no četrām spēlētājām, kas laukumā nedevās. Viņa izlaida arī abu komandu iepriekšējo spēli.

Uzvarētājām teicamu sniegumu demonstrēja Meja Mūra, kas guva 32 punktus (13 no tiem ceturtajā ceturtdaļā) un izcīnīja 9 atlēkušās bumbas zem groziem. Tikmēr «Mercury» labā ar 23 punktiem izcēlās Diāna Taurasi.

«Domāju, ka 35 minūtes mēs aizvadījām visai labi,» pēc mača atzina Taurasi. «Mēs izpildījām to pašu, ko visās iepriekšējās spēlēs, ar tādu pašu uztveri. Ģērbtuvē viss ir kārtībā - neviena no mums neraudāja. Būsim gatavas.»

Izšķirīgais mačs cīņā par vietu finālā risināsies otrdien Fīniksā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu