Durants noslēdz 300 miljonu dolāru vērtu reklāmas līgumu (4)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Kevins Durants no Oklahomasitijas «Thunder» komandas panācis vienošanos par reklāmas līgumu ar sporta apģērbu kompāniju «Nike», kura kopējā vērtība varētu sasniegt 300 miljonu ASV dolāru, vēsta ESPN.

«Under Armour» kompānija iepriekš Durantam piedāvāja reklāmas līgumu 265 līdz 285 miljonu ASV dolāru apmērā uz nākamajiem 10 gadiem. Šo piedāvājumu pārspējusi «Nike» kompānija, kas sola basketbolistam līdz pat 300 miljoniem ASV dolāru lielu peļņu, kas varētu arī vēl pieaugt.

ESPN vēsta, ka Durants nākamajos divos gados no sadarbības ar «Nike» nopelnīs vairāk nekā no līguma ar «Thunder» komandu, kas uz nākamajām divām sezonām ir spēkā par 41,2 miljoniem ASV dolāru.

NBA pagājušās sezonas regulārajā čempionātā Durants tika atzīts par MVP jeb vērtīgāko spēlētāju. Durants piedalījās 81 spēlē, vidēji mačā guva 32 punktus, atdeva 5,5 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 7,4 atlēkušās bumbas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu