PK vērtīgākais spēlētājs Ērvings: Puišus varu saukt par brāļiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Par Pasaules kausa izcīņas vērtīgāko basketbolistu atzītais amerikānis Kairijs Ērvings neslēpj, ka tas ir viņa karjeras lielākais sasniegums. Savus komandas biedrus ASV izlasē viņš sauc par brāļiem.

«Šis līdz šim ir manas karjeras lielākais panākums,» FIBA mājas lapā citēts Ērvings. «Tas ir viens no labākajiem momentiem manā dzīvē. Sasniedzu to kopā ar puišiem, kurus varu nosaukt par brāļiem.»

22 gadus vecais aizsargs/saspēles vadītājs Pasaules kausā vidēji guva 12,1 punktu, veica 3,6 rezultatīvas piespēles, savāca 2,6 atlēkušās bumbas zem groziem un 1,9 reizi pārtvēra pretinieku piespēles.

Finālā Madridē (Spānija) pret Serbiju, kurā ASV izlase uzvarēja ar 129:92, Ērvings guva 26 punktus un izpildīja 4 rezultatīvas piespēles.

«Šī uzvara man nozīmē vairāk, nekā tikai personīgu sasniegumu. Esmu gatavs darīt visu, ko no manis prasīs Maiks Kšiževskis (ASV izlases galvenais treneris), kā arī izmantošu katru iespēju, lai mācītos no šiem puišiem,» teica Ērvings.

Ērvings pārstāv Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienību Klīvlendas «Cavaliers».

Pasaules kausa simboliskajā izlasē iekļauti spānis Pau Gasols, amerikānis Kenets Farīds, francūzis Nikolā Batums, serbs Milošs Teodosičs un Ērvings.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu