Medijs: Valtera vietā «Panathinaikos» izvēlas Blūmu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Grieķijas čempionvienība Atēnu «Panathinaikos» nolēmusi parakstīt vienošanos ar mūsu izlases saspēles vadītāju Jāni Blūmu, nevis citu latvieti Kristapu Valteru, vēsta apskatnieks Deivids Piks.

Trešdien Grieķijas masu medijos parādījās informācija, ka «Panathinaikos» esot panākusi vienošanos ar 33 gadus veco Kristapu Valteru, arī pats sportists to savā «Twitter» profilā apstiprināja. Vēlāk klubs paziņoja, ka neparakstīšot līgumu ar Valteru.

Grieķijas čempionvienība esot noskatījusi citu saspēles vadītāju, kura vārds gan netika atklāts.

Atsaucoties uz Piku, portāls «Sportando» vēsta, ka «Panathinaikos» esot panākusi vienošanos ar Latvijas izlases kapteini Jāni Blūmu.

Aizvadītajā čempionātā 32 gadus vecais Blūms pārstāvēja Kazahstānas klubu «Astana». 19 VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) turnīra mačos Blūms vidēji guva guva 10,5 punktus, izcīnīja 1,8 atlēkušās bumbas un izdarīja 1,7 rezultatīvas piespēles.

Savukārt Valters pagājušo sezonu pavadīja Turcijas komandā Ankaras «Kolejliler», kur vietējā čempionāta 30 mačos vidēji guva 11,3 punktus un izdarīja 4,3 rezultatīvas piespēles.

Atēnu «Panathinaikos» arī šosezon spēlē ULEB Eirolīgā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu