Bērziņš sekmē dramatisku «Krasnije kriļja» uzvaru VTB līgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bcred.ru

Uzvaru VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) regulārā čempionāta spēlē otrdien izcīnīja latvieša Kaspara Bērziņa pārstāvētā Krievijas komanda Samāras «Krasnije kriļja», kas savā laukumā ar rezultātu 77:71 (18:14, 20:21, 12:24, 27:12) pārspēja Baltkrievijas vienību Minskas «Cmoki».

Pusotru minūti pirms spēles beigām Bērziņš ar precīzu tālmetienu deva savai komandai vadību (71:70), palīdzot vienībai īstenot izrāvienu ar 11:0, kas tai deva uzvaru.

Latvietis laukumā pavadīja 25 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā guva četrus punktus, realizējot vienu no diviem tālmetieniem un vienu no četriem soda metieniem. Bērziņš iekrāja piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divus bloķētus metienus, vienu pārtvertu bumbu, vienu kļūdu, trīs piezīmes un trīs izprovocētus noteikumu pārkāpumus.

Amerikānis Skots Reinoldss uzvarētāju labā guva 31 punktu, kā arī izprovocēja 11 piezīmes.

«Krasnije kriļja» komanda jauno VTB līgas sezonu sākusi ar divām uzvarām divos mačos, bet «Cmoki» kontā tagad ir divi zaudējumi.

Aizvadīto sezonu Bērziņš iesāka Latvijas klubā «VEF Rīga», tomēr sezonas vidū pievienojās Spānijas augstākās līgas (ACB) komandai Santjago de Kompostelas «Rio Natura Monbus». Ar rīdziniekiem viņš līgumu lauza Arbitrāžas tiesas ceļā.

Šosezon līgā piedalās 16 komandas, kurā katra aizvadīs divu apļu turnīru, kopumā regulārajā turnīrā nospēlējot 30 mačus, bet astoņas labākās vienības iekļūs izslēgšanas spēlēs. Vienotajā līgā startē desmit klubi no Krievijas, kā arī pa vienai komandai no Kazahstānas, Somijas, Latvijas, Igaunijas, Čehijas un Baltkrievijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu