«VEF Rīga» un BK «Ventspils» sāks Eirokausa otro apli

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Riga

«VEF Rīga» ar spēli mājās pret Maskavas apgabala «Himki» un BK «Ventspils» Melnkalnē pret Podgoricas «Budučnost» trešdien sāks basketbola Eiropas kausa izcīņas grupu turnīra pirmā posma otro apli.

Abas spēles, gan «Arēnā Rīga», gan Podgoricā sāksies plkst. 19.30 pēc Latvijas laika. «VEF Rīga» un «Himki» spēli tiešraidē varēs noskatīties LTV7 kanālā.

Pēc pirmā apļa «VEF Rīga» D grupā ieņem pēdējo - sesto vietu ar vienu uzvaru un četriem zaudējumiem. Pret «Himki» vefieši sāka turnīru 15. oktobrī, kad viesos zaudēja ar 65:94. Tajā spēlē 21 punktu guva Džeralds Robinsons un 17 Jānis Timma, kuri joprojām ir komandas līderi. «Himki» ieņem trešo vietu ar trim uzvarām. Pa četrām uzvarām ir Stambulas «Bešiktaš» un Ļubļanas «Union Olimpija».

Latvijas čempioni BK «Ventspils» F grupā ir ceturtajā vietā, bet «Budučnost», ko ventspilnieki pieveica savā laukumā ar 82:75, ar vienu uzvaru ir piektā. Piecas uzvaras ir Krasnodaras «Lokomotiv-Kubaņ», četras - Saloniku PAOK un trīs - Izmiras «Pinar Karsiyaka».

Grupu turnīra pirmajā kārtā komandas sešās grupās pa sešām aizvadīs divu apļu cīņas, bet nākamajā kārtā iekļūs pa četrām labākajām no katras grupas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu