Strēlnieks un Porziņģis aizvada rezultatīvu maču EK izcīņā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolisti Jānis Strēlnieks un Kristaps Porziņģis trešdien aizvadīja rezultatīvu spēli Eiropas kausa (EK) izcīņā, palīdzot savām komandām izcīnīt uzvaru.

Strēlnieks guva 20 punktus, realizējot sešus no astoņiem trīspunktu metieniem. Basketbolista komanda Bambergas «Brose Baskets» savā laukumā ar rezultātu 75:61 uzveica Itālijas klubu «Reggio Emilia», kura sastāvā šajā mačā nespēlēja Ojārs Siliņš.

A grupā «Brose Baskets» ar četrām uzvarām sešās spēlēs ieņem otro vietu, bet «Reggio Emilia» ar vienu panākumu sešos mačos ierindojas sestajā pozīcijā.

Porziņģis ar 12 gūtiem punktiem palīdzēja Seviļas «Baloncesto» komandai mājās pārspēt Oldenburgas «Ewe Baskets» vienību ar 68:59.

«Baloncesto» ar trim uzvarām un trim zaudējumiem ieņem ceturto vietu C grupā, bet «Ewe Baskets» ar vienu uzvaru sešos mačos ierindojas piektajā pozīcijā.

Latvijas komandas «VEF Rīga» un BK «Ventspils» otro apli sāka ar zaudējumu. Rīdzinieki ar vienu uzvaru sešos mačos ir sestie D grupā, bet ventspilnieki ar diviem panākumiem sešās spēlēs atrodas piektajā pozīcijā F grupā.

Grupu turnīra pirmajā kārtā komandas sešās grupās pa sešām aizvadīs divu apļu cīņas, bet nākamajā kārtā iekļūs pa četrām labākajām no katras grupas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu