Mazurs: Bija grūti atrast līdzsvaru aizsardzībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

«VEF Rīga» galvenais treneris Nikolajs Mazurs pēc zaudējuma 79:86 Krievijas komandai Maskavas apgabala «Himki» Eiropas kausa izcīņas grupu turnīra mājas spēlē atzina, ka viņa vadītajai vienībai problēmas sagādāja spēle aizsardzībā.

«Nevar noliegt, ka pirmajā un otrajā ceturtdaļā pretinieks iemeta sarežģītus metienus. Bija grūti atrast līdzsvaru aizsardzībā,» vienības mājas lapā citēts Mazurs. «Uzbrukumā spēlējām pieklājīgi, izmantojot savas iespējas, bet spēlē aizsardzībā gan ir ko domāt un uzlabot.»

Tas Latvijas vicečempioniem Eiropas kausā bija ceturtais zaudējums pēc kārtas. Līdzšinējos sešos mačos Rīgas komanda tikusi pie viena panākuma.

«Esmu priecīgs par uzvaru, taču to nevar teikt par mūsu rādīto spēli laukumā. Ja pirmajās divās ceturtdaļās spēlējām, tad trešajā un ceturtajā laukumā vienkārši eksistējām,» komentē «Himki» galvenais treneris Rims Kurtinaitis, kurš savulaik trenēja «VEF Rīga». «Ļāvāmies haosam - tā spēlēt nedrīkst. Šodien pieļāvām daudz kļūdu (17). Mums pietrūka trīs spēlētāju, bet vēlētos izcelt Koponenu, kurš pirmajā puslaikā labi tika galā ar VEF līderi Robinsonu.»

«Iesākām spēli ar bēdīgu sākumu. Iznācām uz trešo ceturtdaļu un izdevās pietuvoties, taču pietrūka viens mazs solītis. Pietuvojāmies, šķiet, līdz septiņiem punktiem, taču tad pretinieki rezultatīvi atbildēja. Pēc tam noķert viņus vairs neizdevās,» teica «VEF Rīga» centrs Ronalds Zaķis, kas šajā mačā izcēlās ar 17 gūtiem punktiem.

Turnīra pirmā apļa mačā «Himki» savā laukumā «VEF Rīga» sagrāva ar 94:65.

Nākamo maču Eiropas kausā Latvijas komanda aizvadīs pēc nedēļas, kad viesos spēkosies ar Ungārijas klubu Solnokas «Olaj KK».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu