Bertāniem teicams sniegums ACB līgas mačos

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: acb.com

Dāvis Bertāns guva 19 punktus, bet viņa vecākais brālis Dairis 13 punktus svētdienas spēlēs Spānijas basketbola čempionāta ACB līgā.

No četru Latvijas basketbolistu komandām uzvaru svinēja tikai turnīra tabulā augstāk esošā «Bilbao Basket», kas ar 70:60 viesos uzvarēja «Herbalife Gran Canaria». Dairis Bertāns laukumā pavadīja visilgāko laiku no visiem mača dalībniekiem - 33 minūtes un 28 sekundes. Viņš ar 13 punktiem bija otrs rezultatīvākais savā komandā un izcīnīja arī piecas atlēkušās bumbas.

Bilbao komanda ar sešām uzvarām astoņās spēlēs saglabā ceturto vietu aiz Madrides «Real», «Barcelona» un Malagas «Unicaja».

Dāvis Bertāns ar 19 punktiem bija rezultatīvākais Vitorijas «Laboral Kutxa» komandā, kas viesos ar 82:83 piekāpās tabulā augstāk esošajai «FIATC Joventut». Bertāns spēlēja 26 minūtes un 19 sekundes, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. «Laboral Kutxa» ir trīs uzvaras un pieci zaudējumi.

Kristaps Porziņģis spēlēja 16 minūtes un 33 sekundes, bet viņa pārstāvētā «Sevilla» ar 72:81 savās mājas zaudēja līderiem «Real». Porziņģis guva vienu punktu, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. «Sevilla» cieta sesto zaudējumu astoņās spēlēs.

Rolands Šmits spēlēja astoņas minūtes un 20 sekundes spēlē, kura viņa pārstāvētā «Fuenlabrada» savā laukumā ar 64:79 zaudēja «Barcelona». Šmits izcīnīja vienu atlēkušo bumbu. «Fuenlabrada» šis bija septītais zaudējums astoņās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu