«Bulls» fani šokā, Rouzam kārtējais savainojums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kārtējo traumu guvis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Čikāgas «Bulls» līderis, saspēles vadītājs Deriks Rouzs.

Savainojumu Rouzs guva otrdienas regulārā čempionāta mačā pret Denveras «Nuggets» komandu, kur «Bulls» piedzīvoja neveiksmi ar 109:114.

26 gadus vecais Rouzs laukumu pameta pēc nospēlētām desmit minūtēm, gūstot divus punktus. Viņš esot sastiepis kreisās kājas augšstilba muskuli.

Šosezon «Bulls» saspēles vadītājs paspējis iedzīvoties jau vairākos kājas savainojumos. Iepriekš Rouzam bija problēmas ar potītēm.

Šīs sezonas septiņās NBA čempionāta spēlēs Rouzs vidēji guvis 15,7 punktus un izdarījis 5,0 rezultatīvas piespēles partneriem.

Atgādināsim, ka Rouzs 2012. gadā guva smagu ceļgala traumu un izlaida visu atlikušo sezonu. 2013./2014. gada sezonas sākumā viņš vēlreiz guva savainojumu un nolēma nespēlēt līdz pat šai sezonai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu