Mazurs: Ceru, ka problēma nav psiholoģijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Riga

«VEF Rīga» komandas galvenais treneris Nikolajs Mazurs pēc zaudējuma Eiropas kausa mačā Ungārijas klubam Solnokas «Olaj KK» izteicās, ka viņa vadītā vienība pārāk lēni sākusi cīņu un sākumā nerealizējusi pārāk daudz brīvos metienus.

«Spēli sākām pārāk lēni un daudz kļūdījāmies, izmetot brīvus metienus,» turnīra mājas lapā citēts Mazurs. «Ceru, ka tā nav problēma, kas saistīta ar psiholoģisko sagatavošanos. Pēc pirmā puslaika vairs nespējām atgriezties spēlē. Apsveicu «Olaj KK» ar izcīnīto uzvaru.»

Latvijas vicečempione septiņās Eiropas kausa izcīņas D apakšgrupas spēlēs piedzīvojusi sešus zaudējumus, praktiski zaudējot cerības iekļūt sacensību otrajā posmā.

«Pirmajā puslaikā netrāpījām daudz metienu un ļāvām pretiniekam atrauties rezultātā. Pēc tam nespējām atspēlēties. Iespējams, mums pietrūka enerģijas. Šis mačs mums bija neveiksmīgs,» teica Mareks Mejeris, kurš spēlē guva 10 punktus.

Nākamo spēli «VEF Rīga» aizvadīs 3. decembrī, kad savā laukumā uzņems Sanktpēterburgas «Zeņit» vienību no Krievijas. Abu komandu pirmajā savstarpējā mačā uzvaru 84:70 guva «Zeņit» basketbolisti.

D grupas kopvērtējumā «VEF Rīga» atrodas pēdējā, sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu