Mesina kļuvis par pirmo eiropieti pie NBA kluba stūres

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pazīstamais itāļu speciālists Etore Mesina kļuvis par pirmo eiropieti, kurš jebkad stājies pie Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas stūres.

Titulētais 55 gadus vecais treneris ķērās pie galvenā trenera pienākumu pildīšanas trešdienas mačā, kad čempionvienība Sanantonio «Spurs» savā laukumā tikās ar Indiānas «Pacers».

Tāda vajadzība radās, jo galvenajam trenerim Gregam Popovičam bija nepieciešama atpūta pēc daktera apmeklējuma. Pagaidām nav zināms, vai viņš atgriezīsies uz nākamo spēli. Sanantonio «Express-News» žurnālists Maiks Monro ziņo, ka Popovičs varētu izlaist piektdien paredzēto maču ar Sakramento «Kings».

«Spurs» šajā mačā svinēja uzvaru ar 106:100 (25:27, 25:28, 27:21, 29:24).

Uzvarētāju rindās ar 28 gūtiem punktiem izcēlās Manu Džinobili, bet Kavai Leonards izcēlās ar 21 punktu un izcīnītām 13 atlēkušajām bumbām zem groziem.

«Pēc nesekmīgā spēles sākuma mūsu pieredzējušie spēlētāji uzņēmās līderu lomas, atnesot uzvaru,» izdevumā ESPN citēts Mesina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu