Blūmam astoņi punkti «Panathinaikos» zaudētā Eirolīgas spēlē Madrides basketbolistiem

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: V.Stolis

Latvijas basketbola izlases kapteinis Jānis Blūms ceturtdien guva astoņus punktus, bet viņa pārstāvētā Atēnu «Panathinaikos» ceturtdien viesos ar 65:83 zaudēja Madrides «Real» komandai Eiropas basketbola līgu apvienības (ULEB) Eirolīgas otrā posma spēlē.

Blūms spēlēja 23 minūtes un 34 sekundes, no spēles trāpīja vienīgo divpunktu metienu, to realizējot trešās ceturtdaļas pašās beigās, kā arī iemeta divus no pieciem tālmetieniem. Viņš izcīnīja arī vienu atlēkušo bumbu un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

«Panathinaikos» komandā rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Estebans Batista, bet uzvarētājiem Felipe Reijess guva 18 punktus, kamēr Rūdijs Fernandess pretinieku grozā sameta 15 punktus.

Grieķijas klubam šī bija otrā neveiksme otrajā posmā aizvadītās četrās spēlēs, kas dod 3. vietu grupā. Madrides «Real» ir četras uzvaras četrās spēlēs un līderpozīcijas E grupā.

Eirolīgas otrajā posmā 16 komandas ir sadalītas divās grupās pa astoņām, noskaidrojot komandas, kuras piedalīsies izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu