Savainotais Braients tiek iebalsots NBA Zvaigžņu spēles sākumsastāvā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pleca traumu guvušais Losandželosas «Lakers» basketbolists Kobe Braients tika iebalsots Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēles sākumsastāvā, taču viņa dalība 15. februāra spēlē Ņujorkā ir zem jautājuma zīmes.

Braients trešdienas spēlē sarāva labā pleca saites, tāpēc viņa atgriešanās laukumā nav prognozējama un ārstēšanās var ievilkties.

Neskatoties uz to Brainets ceturtdien 17. reizi karjerā tika iekļauts NBA Zvaigžņu spēles dalībnieku sarakstā. Par viņu nobalsoja 1,15 miljoni līdzjutēju. Braients apsteidza NBA rezultatīvāko spēlētāju Džeimsu Hardenu, kuram bija par 83 tūkstošiem mazāk balsu.

Braients Zvaigžņu spēles dalībnieku sastāvā tika iekļauts arī pērn, taču arī tad trauma viņam liedza ņemt dalību pasākumā.

Rietumu konferences starta sastāva tika iebalsoti arī Stīvens Karijs no Goldensteitas «Warriors», Bleiks Grifins no Losandželosas «Lakers», Marks Gasols no Memfisas «Grizzlies» un Entonijs Deiviss no Ņūorleānas «Pelicans».

Austrumu konferences sākumsastāvā līdzjutēji iebalsoja Lebronu Džeimsu no Klīvlendas «Cavaliers», Karmelo Entoniju no Ņujorkas «Knicks», Pau Gasolu no Čikāgas «Bulls», Džonu Veilu no Vašingtonas «Wizards» un Kailu Lovriju no Toronto «Raptors».

Lielāko balsu skaitu saņēma Karijs, par kuru tika balsots 1 513 324 reizes, bet ilgu laiku vadībā esošais Džeimss palika ar otru lielāko balsu skaitu - 1 470 483.

Zvaigžņu spēles komandu treneri būs Maiks Budenholcers no Atlantas «Hawks» un Stīvs Kers no Goldensteitas «Warriors», kuri nosauks pārējos savu komandu spēlētājus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu