Dāvim Bertānam vāja metienu precizitāte, komandai zaudējums basketbola Eirolīgas mačā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns piektdien meta ar zemu precizitāti un nespēja palīdzēt Spānijas komandai Vitorijas «Laboral Kutxa», kas izbraukumā Grieķijā ar rezultātu 64:76 piekāpās Pireju «Olympiacos» vienībai Eirolīgas mačā.

Bertāns aizmeta garām divus soda metienus, nerealizēja piecus divpunktu metienus un trāpīja divus no septiņiem trīspunktu metieniem, kopā gūstot sešus punktus.

Latviešu basketbolists nospēlēja 21 minūti un 39 sekundes, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un atdeva rezultatīvu piespēli un pieļāva vienu kļūdu.

«Laboral Kutxa» piedzīvoja trešo zaudējumu četros mačos F grupā, savukārt «Olympiacos» guva ceturto uzvaru četrās spēlēs.

F grupā «Olympiacos» un Maskavas CSKA ir pa četrām uzvarām katrai.

Ceturtajā vietā F grupā ar divām uzvarām šobrīd ierindojas galvenā trenera Ainara Bagatska vadītā Krievijas komanda «Ņižņij Novgorod», bet Bertāna pārstāvētā «Laboral Kutxa» ieņem 6. pozīciju.

Eirolīgas «Top 16» fāzē komandas sadalītas divās grupās pa astoņām katrā. Četras labākās komandas no katras grupas iekļūs ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu