«VEF Rīga» VTB līgas spēlē viesojas pie Nimburkas ČEZ

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Riga

Latvijas vicečempioni basketbolā «VEF Rīga» izbraukuma spēlē šodien VTB Vienotās līgas ietvaros tiekas ar Čehijas spēcīgāko vienību Nimburkas ČEZ.

Mačs sāksies plkst.17. To tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Abu komandu iepriekšējā tikšanās reizē, kas notika pirmajā aplī decembrī Rīgā, pārāki ar 86:78 bija «VEF Rīga» spēlētāji. Toreiz vienu no līdz šim sezonas labākajām spēlēm aizvadīja Artūrs Bērziņš, iemetot 19 punktus, bet toreiz ČEZ iztika bez sava līdera Deriusa Vašingtona, kurš ieguvis pieredzi gan Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), gan ULEB Eirolīgā.

«VEF Rīga» šonedēļ aizvadīja vienu spēli, kad trešdien vietējā līgā ar 85:90 piekāpās «Ventspilij», savukārt ČEZ ne tikai aizvadīja Eiropas kausa otrā posma spēli Strasbūrā, kurā ar 80:87 piekāpās vietējai vienībai, bet piektdien arī tika pie panākuma nacionālā čempionāta mačā.

CEZ komandas galvenais treneris ir Ķēstūtis Kemzūra, kurš savulaik vienu izlašu sezonu nostrādāja ar Latvijas valstsvienību.

Abas komandas savā starpā tiksies jau desmito reizi vēsturē un līdz šim «VEF Rīga» guvusi piecus panākumus.

Ar sešām uzvarām 15 spēlēs «VEF Rīga» turnīra kopvērtējumā ieņem devīto vietu, bet ČEZ ar četriem panākumiem ir 14.pozīcijā.

Šosezon VTB Vienotajā līgā piedalās 16 komandas, kur katra aizvadīs divu apļu turnīru, kopumā regulārajā turnīrā nospēlējot 30 mačus, bet astoņas labākās vienības iekļūs izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu