Pārkers otro gadu pēc kārtas nosaukts par Eiropas labāko basketbolistu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Francijas saspēles vadītājs Tonijs Pārkers otro gadu pēc kārtas nosaukts par Eiropas labāko basketbolistu, ziņo «FIBA Europe».

Ekspertu un līdzjutēju balsojumā Pārkers ieņēma pirmo vietu, aiz sevis otrajā vietā atstājot Serbijas basketbolistu Milošu Teodosiču.

Pagājušajā sezonā Pārkers kopā ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Sanantonio «Spurs» kļuva par četrkārtēju čempionu. Līdz šim nevienam no Eiropas basketbolistiem tas nav izrādījies pa spēkam.

«Spēja atgūties pēc neveiksmes 2013.gada NBA finālā ir kaut kas fantastisks. Demonstrējām gandrīz perfektu basketbolu,» skaidroja Pārkers.

«Tonijs ir lielisks Eiropas basketbola vēstnieks. Viņš noteikti ir pelnījis šo apbalvojumu,» sacīja FIBA reģionālais direktors Kamils Novaks.

Šīs sezonas 32 NBA mačos Francijas basketbolists vidēji guvis 14,4 punktus un veicis 4,7 rezultatīvas piespēles partneriem.

Atgādināsim, ka par 2014. gada labāko Eiropas basketbolisti otro reizi savā karjerā tika nosaukta spāniete Alva Torrensa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu