Dāvis Bertāns gūst 19 punktus komandas uzvarā basketbola Eirolīgas mačā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MILOS BICANSKI / AFP

Dāvis Bertāns ceturtdien guva 19 punktus, sekmējot Spānijas kluba Vitorijas «Laboral Kutxa» uzvaru savā laukumā ar rezultātu 102:83 pret Itālijas komandu Milānas «EA7 Emporio Armani» basketbola Eirolīgas mačā.

Bertāns guva pirmos astoņus punktus šajā mačā, panākot 8:0 par labu «Laboral Kutxa». Pēc nospēlētām sešām minūtēm Bertāns jau bija guvis 16 punktus, sekmējot mājiniekiem vadību ar 20:10.

Kopumā šajā mačā Bertāns nospēlēja 16 minūtes, realizēja divus divpunktu, četrus no pieciem trīspunktu un trīs soda minūtes. Uzbrucējs izcēlās arī ar vienu rezultatīvu piespēli un pieļāva divas kļūdas.

«Top 16» turnīra fāzē «Laboral Kutxa» izcīnīja otro uzvaru piecos mačos un F grupā ieņem 6. vietu, savukārt «EA7 Emporio Armani» piedzīvoja ceturto zaudējumu piecās spēlēs un ierindojas 7. pozīcijā. Grupas četras labākās komandas iekļūs Eirolīgas ceturtdaļfinālā.

Jau ziņots, ka citā F grupas mačā galvenā trenera Ainara Bagatska vadītais «Ņižņij Novgorod» klubs ceturtdien pretinieku laukumā mača pagarinājumā ar rezultātu 95:103 zaudēja Maskavas CSKA komandai.

F grupā CSKA ar piecām uzvarām piecos mačos ir līdere, savukārt «Ņižņij Novgorod» ar divām uzvarām un trim zaudējumiem ierindojas 5. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu