Gārnets līdzjutējiem nopērk 1000 biļešu uz «Timberwolves» spēli

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Minesotas «Timberwolves» spēlētājs Kevins Gārnets nopircis līdzjutējiem 1000 biļešu uz komandas pirmdien gaidāmo spēli.

Pirmie 500 līdzjutēji kluba mājaslapā pirmdien varēja pieteikties uz divu biļešu komplektu spēlei pret Losandželosas «Clippers».

«Atsaucība un atbalsts, kopš atgriezos komandā, ir bijis pārsteidzošs. Tas ir neticami,» paziņojumā norādīja Gārnets.

«Kā pateicības žestu vēlos dažus fanus atalgot ar biļetēm uz pirmdienas spēli pret «Clippers». Mīlu jūs visus, un paldies par jūsu mīlestību. Izbaudiet spēli,» sacīja Gārnets.

38 gadus vecais Gārnets pagājušajā nedēļā trešdien atgriezās «Timberwolves» komandā ar uzvaru 97:77 savā laukumā pret Vašingtonas «Wizards». Viņu pirms spēles godināja ar īpašu video, kā arī ar skaļiem līdzjutēju aplausiem.

Gārnets atgriezies «Timberwolves» komandā pēc maiņas darījuma pagājušajā nedēļā ar Bruklinas «Nets» vienību.

2007. gadā «Timberwolves» komanda Gārnetu aizmainīja uz Bostonas «Celtics» vienību, ar kuru viņš gadu vēlāk kļuva par NBA čempionu.

Gārnets savas karjeras pirmās 12 sezonas pavadīja «Timberwolves» komandā. Minesotas klubs bez Gārneta nekad nav iekļuvis izslēgšanas mačos.

«Timberwolves» izvēlējās Gārnetu ar 5. numuru 1995. gada NBA jauno spēlētāju draftā.

2004. gadā Gārnetu atzina par līgas regulārā čempionāta MVP jeb vērtīgāko spēlētāju, savukārt 2008. gadā viņš ieguva labākā aizsardzības spēlētāja balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu