NBA līdervienība «Warriors» turpina uzvaru sēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Septīto uzvaru pēc kārtas naktī uz trešdienu izcīnīja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdervienība Goldensteitas «Warriors», kas viesu laukumā ar 122:108 pieveica Portlendas «Trail Blazers».

Uzvarētāju rindās kārtējo reizi lielisku sniegumu demonstrēja līderis Stefans Karijs, kas guva 33 punktus un izpildīja 10 rezultatīvas piespēles partneriem. Ar 21 gūtu punktu izcēlās Andrē Igudala.

Tikmēr «Trail Blazers» sastāvā 29 punktus guva un 7 atlēkušās bumbas zem groziem izcīnīja Demjans Lilards, bet 23 punktus pievienoja Sīdžejs Makkolums.

«Warriors» jau nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs.

NBA regulārā sezona noslēgsies 15. aprīlī. Katrai komandai jāaizvada 82 mači, un vietu izslēgšanas spēlēs sev nodrošinās katras konferences spēcīgākās astoņas vienības.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Warriors» ar 58 uzvarām un 13 zaudējumiem ir līdervienība un pirmo reizi 39 gadu laikā kļuvusi par spēcīgāko komandu Klusā okeāna divīzijā. Tikmēr «Trail Blazers» piedzīvoja piekto neveiksmi pēc kārtas un ieņem 5. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu