Bertāns pārrāvis ceļgala krusteniskās saites; nevarēs spēlēt vismaz pusgadu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Laboral Kutxa

Talantīgais Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns (Vitorijas «Laboral Kutxa») traumas dēļ spēlēt nevarēs vismaz pusgadu, savā «Twitter» profilā paziņoja sportista aģents Artūrs Kalnītis.

Savainojumu Bertāns guva ULEB Eirolīgas spēlē pret Milānas «EA7 Emporio Armani» vienību. Jau pašā spēles sākumā Bertāns, dodoties uz grozu, traumēja labo ceļgalu.

Kā pavēstīja sportista aģents, 22 gadus vecajam Bertānam tika konstatēts labās kājas ceļgala krustenisko saišu plīsums. Tas viņam liegs doties laukumā no sešiem līdz astoņiem mēnešiem.

Līdz ar to Bertāns, visticamāk, būs spiests izlaist Eiropas čempionāta finālturnīru, kas norisināsies Rīgā.

Piebildīsim, ka 2013.gada vasarā viņš piedzīvoja identisku savainojumu. Traumas sadziedēšanai viņam bija nepieciešami aptuveni deviņi mēneši.

Šīs sezonas 22 ULEB Eirolīgas turnīra spēlēs Bertāns vidēji guva 11 punktus un izcīnīja 2,9 atlēkušās bumbas.

Dāvi Bertānu 2011.gada NBA draftā izvēlējās Indiānas «Pacers»vienība. Uzreiz pēc tam viņš tika aizmainīts uz Sanantonio «Spurs» klubu, kuram pieder tiesības uz latvieti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu