Pagājušās sezonas NBA vērtīgākajam spēlētājam Durantam sezona beigusies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Oklahomasitijas «Thunder» zvaigznei Kevinam Durantam savainojuma dēļ šī sezona ir noslēgusies priekšlaicīgi, pavēstījis klubs.

Durants pēdas savainojuma dēļ nav spēlējis jau kopš 19.februāra, bet nākamnedēļ viņam Ņujorkā tiks veikta operācija, atveseļošanās procesam ilgstot 4-6 nedēļas.

Jau iepriekš «Thunder» ģenerālmenedžeris Sems Presti izteicās, ka Duranta veseļošanās norit pārāk lēni, taču pēc konsultēšanās ar speciālistiem tika nolemts veikt operāciju.

Basketbolists šīs traumas dēļ izlaida jau sezonas sākumu, bet laukumā viņš atgriezās 2.decembrī. Aizvadītajās 27 spēlēs basketbolists vidēji guva 25,4 punktus, izcīnīja 6,6 atlēkušās bumbas un veica 4,1 rezultatīvu piespēli.

Kā zināms, Spānijas izlases uzbrucējs Serhe Ibaka pēc otrdien veiktās labā ceļgala operācijas «Thunder» komandai nevarēs palīdzēt līdz šīs regulārās sezonas beigām.

Šo abu basketbolistu savainojumi ir liels trieciens «Thunder» komandai, kas ar 41 uzvaru 72 spēlēs ieņem Rietumu konferences kopvērtējuma astoto vietu, šobrīd par vietu izslēgšanas spēlēs aizvadot spraigu cīņu ar zemāk esošajām Fīniksas «Suns» un Ņūorleānas «Pelicans».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu