Durants: Gribu, lai manu uzvārdu iemūžina Oklahomasitijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kevins Durants ir gatavs visu savu karjeru aizvadīt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Oklahomasitijas «Thunder». Medijos klīst runas, ka viņš pēc nākamās sezonas, kad Durantam beigsies līgumsaistības, varētu pamest «Thunder».

«Oklahomasitijā man viss patīk,» izdevumā ESPN citēts Durants. «Mīlu komandas biedrus, pilsētu un katrā ziņā nedomāju par kaut ko citu.»

Tikmēr medijos klīst runas, ka 26 gadus vecais basketbolists pēc nākamās sezonas varētu nonākt Vašingtonas «Wizards» sastāvā. Durants ir dzimis Vašingtonā.

«Esmu viens no tiem, kurš visu savu karjeru grib aizvadīt vienā klubā, kā to dara Kobe Braients, Dirks Novickis, Tims Dankans. Tie ir lieliski piemēri. Tomēr nevar zināt, kas tevi gaida nākotnē,» skaidro Durants.

Šajā sezonā viņš vairs nevarēs palīdzēt savai komandai. Durants turpina dziedēt pēdas savainojumu.

«Daudz kas ir atkarīgs no kluba vadības. Man gribētos, lai kādu dienu kreklu ar manu uzvārdu iemūžinātu tieši Oklahomasitijā,» norādīja Durants, kurš iepriekšējā sezonā tika atzīts par NBA sezonas vērtīgāko spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu