LBL 1/4 finālu BK «Jēkabpils» sāk ar uzvaru sīvā mača galotnē pret «Jūrmala/Fēnikss»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lāsma Irša

«Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) ceturtdaļfināla sērijas pirmajā mačā BK «Jēkabpils» ceturtdien savā laukumā ar rezultātu 70:69 uzveica «Jūrmala/Fēnikss».

Jēkabpiliešiem uzvaras grozu sekundi pirms mača beigām guva amerikānis Devins Teilors, kurš kopumā spēlē sameta 10 punktus.

Uzvarētāju sastāvā pa 14 punktiem sameta Rinalds Sirsniņš un Pāvels Veselovs, bet 10 punktus pievienoja arī Jānis Pozņaks un Mikus Sokolovs.

«Jūrmala/Fēnikss» sastāvā rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Edgars Jeromanovs, 15 sameta Mārtiņš Laksa, bet 14 pievienoja Artūrs Ausējs.

Ceturtdaļfinālā cīņa notiek sērijā līdz vienas komandas trim uzvarām. Sērijas nākamā spēle notiks 19.aprīlī Jēkabpilī.

Ceturtdien notika pirmais ceturtdaļfināla mačs, kurā «Liepāja/Triobet» savā laukumā ar rezultātu 65:47 uzveica «Barons/LDz».

Uzreiz pusfinālā iekļuva regulārā turnīra divas labākās komandas - BK «Ventspils» un «VEF Rīga». Ventspilnieki tiksies ar «Jūrmala/Fēnikss» - BK «Jēkabpils» uzvarētājiem, bet «VEF Rīga» mērosies spēkiem ar «Liepāja/Triobet» - «Barons/LDz» dueļa uzvarētājiem.

LBL ceturtdaļfināla spēle basketbolā: «Jūrmala/Fēnikss» - BK «Jēkabpils» 69:70 (18:12, 22:18, 9:12, 20:28)

Rezultatīvākie: Jeromanovs 18 punkti, Laksa 15, Ausējs 14 - Sirsniņš 14+8RP, Veselovs 14, Sokolovs 10+7RP, Pozņaks 10, Teilors 10

Sērijā: 0:1

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu