«Spurs» basketbolists Leonards atzīts par NBA sezonas labāko aizsardzības spēlētāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio «Spurs» spēlētājs Kavi Leonards atzīts par šīs sezonas labāko aizsardzības spēlētāju, ceturtdien paziņoja NBA.

Leonards saņēma 333 punktus, 37 no 129 ASV un Kanādas sporta žurnālistiem, kuri piedalījās aptaujā, iekļaujot viņu pirmajā vietā.

Visvairāk - 45 reizes pirmajā pozīcijā tika iebalsots Goldensteitas «Warriors» spēlētājs Dreimonds Grīns, kurš kopā saņēma 317 punktus, ierindojoties otrajā vietā. Savukārt trešais bija Losandželosas «Clippers» spēlētājs Deandrē Džordans, kurš saņēma 261 punktu.

Caurmērā vienā spēlē Leonards pārtvēra 2,31 piespēli un aizsardzībā savāca 5,9 atlēkušās bumbas. Tikmēr viņa pārstāvētā Sanantonio «Spurs» vidēji spēlē ielaida 97 punktus, kas ir trešais labākais rādītājs līgā.

Iepriekšējo reizi kāds no «Spurs» basketbolistiem par labāko aizsardzības spēlētāju tika nosaukts tālajā 1991./92.gada sezonā, kad šo godu saņēma Deivids Robinsons.

Regulārā čempionāta sezonu pašreizējās čempiones «Spurs» basketbolisti ar 55 uzvarām 82 cīņās noslēdza Rietumu konferences sestajā vietā.

NBA izslēgšanas spēļu konferences ceturtdaļfināla pirmajā mačā «Spurs» ar 92:107 piekāpās «Clippers» vienībai, bet otrajā cīņā triumfēja pagarinājumā ar 111:107.

Līdz ar to, sērijā līdz četrām uzvarām, rezultāts ir neizšķirts 1-1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu