NBA čempione «Spurs» panāk vadību izslēgšanas spēļu sērijā pret «Clippers»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pagājušās sezonas uzvarētāja Sanantonio «Spurs» piektdien savā laukumā ar rezultātu 100:73 uzveica Losandželosas «Clippers», izslēgšanas spēļu sērijā panākot vadību ar 2:1.

«Spurs» labā 32 punktus guva Kavai Leonards, kas ir spēlētāja karjeras rekords. Viņš savā kontā pievienoja arī trīs pārtvertas bumbas un divus bloķētus metienus.

Leonards šonedēļ saņēma gada labākā aizsardzības spēlētāja balvu.

Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām «Spurs» panākusi 2:1 vadību, uzvarot otro maču pēc kārtas.

Hjūstonas "Rockets" piektdien izbraukumā ar 130:128 pārspēja Dalasas "Mavericks, panākot 3:0 vadību Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā.

Uzvarētājiem 42 punkti un deviņas rezultatīvas piespēles Džeimsa Hārdena rēķinā, bet Dvaits Hovards sakrāja 13 punktus un 26 atlēkušās bumbas.

«Mavericks» sastāvā pa 34 punktiem guva Dirks Novickis un Monta Eliss.

Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā 3:0 panākusi Vašingtonas «Wizards», kas piektdien mājās ar 106:99 uzveica Toronto «Raptors».

Uzvarētāju sastāvā Marcins Gortats guva 24 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, bet Džons Vols izcēlās ar 19 punktiem un 15 rezultatīvām piespēlēm.

«Raptors» labā 32 punktus guva Demārs Derouzens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu