BK «Ventspils» basketbolisti Rīgā izlīdzina sēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bkventspils.lv

Pirmo uzvaru «Aldaris» Latvijas basketbola līgas (LBL) finālsērijas otrajā spēlē otrdien guva pašreizējā čempionvienība BK «Ventspils», kas viesos ar 85:68 apspēlēja «VEF Rīga» komandu.

Sērijas otro spēli krietni veiksmīgāk «Arēnā Rīga» sāka Roberta Štelmahera vadītā «Ventspils» komanda, kas veica izrāvienu 8:0. Tiesa, puslaika turpinājumā, ja neskaita tā pašu galotni, toni noteica mājinieki, izvirzoties vadībā ar 10 punktiem.

Pēcāk Kurzemes klubs pēc pieredzējušā Kristapa Jeničenoka tālmetiena 2 minūtes un 36 sekundes pirms otrās ceturtdaļas noslēguma atgrieza vadību Ventspils basketbolistiem (32:31), bet pirmās 20 minūtes noslēdzās neizšķirti 39:39.

Tiešraide LTV7 #vefriga #LBLfināls

A photo posted by vefriga (@vefriga) on

Trešajā trešdaļā «Ventspils» iekrāja 13 punktu pārsvaru (62:49), ko vēlāk nosargāja, palielināja, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 85:68.

Teicamu sniegumu uzvarētāju rindās demonstrēja Žanis Peiners, kurš guva 21 punktu, veica 4 rezultatīvas piespēles partneriem. Vēl «Ventspils» sastāvā 13 punktus pievienoja Džerājs Grānts, bet 11 punkti Trojam Bārnīsam.

Tikmēr «VEF Rīga» rindās rezultatīvākais spēlētājs ar 20 punktiem bija Roberts Loverijs, bet 14 punkti un 8 atlēkušās bumbas Marekam Mejerim.

Sērijas trešā spēle līdz četrām uzvarām risināsies ceturtdien Ventspilī.

Cīņā par bronzas godalgām līdz vienas komandas trim uzvarām «Liepāja»/«Triobet» cīnās neizšķirti 1-1 ar BK «Jēkabpils».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu