Karijs apspēlē Hārdenu, «Warriors» izpilda mājas spēļu uzdevumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Otro uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālsērijā ceturtdien izcīnīja Goldensteitas «Warriors» komanda, kas ar 99:98 sīvā cīņā pārspēja Hjūstonas «Rockets».

Uzvarētāju sastāvā kārtējo reizi lielisku sniegumu demonstrēja sezonas vērtīgākais spēlētājs Stīvens Karijs, kurš guva 33 punktus un veica 6 rezultatīvas piespēles. Viņam ar 14 punktiem un 8 atlēkušajām bumbām piebalsoja austrāliešu centrs Endrjū Boguts, bet par punktu mazāk Keljam Tomsonam.

«Rockets» rindās lielisks bija Džeimss Hārdens, kurš bija ļoti tuvu «triple double». Viņš guva 38 punktus, savāca 10 atlēkušās bumbas, izpildīja 9 rezultatīvas piespēles. Centrs Dvaits Hovards izcēlās ar 19 punktiem un izcīnītām 17 atlēkušajām bumbām.

Spēles pēdējās sekundēs Karijs aizsardzībā atņēma bumbu Hārdenam, kurš pie rezultāta 98:99 nepaspēja izdarīt metienu pa grozu.

«Dažreiz gribas atvērt alu un ieņemt vietu tribīnēs. Šie divi čaļi ir labākie basketbolisti pasaulē,» komentējot Karija un Hārdena dueli, aģentūrai «Associated Press» izteicies Boguts.

Sērijā līdz četriem panākumiem 2-0 priekšā izvirzījusies «Warriors» vienība. Trešā spēle notiks svētdien Hjūstonā.

Austrumu konferences finālsērijā Klīvlendas «Cavaliers» vienība ir vadībā 1-0 pret Atlantas «Hawks».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu