Karijs sasniedz rekordu; «Warriors» nonāk uzvaras attālumā no fināla

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sestdien Goldensteitas «Warriors» izbraukumā ar rezultātu 115:80 uzveica Hjūstonas «Rockets», gūstot trešo panākumu Rietumu konferences fināla sērijā līdz četrām uzvarām.

Uzvarētāju labā 40 punktus guva regulārā čempionāta MVP jeb vērtīgākais spēlētājs Stīvens Karijs. Viņš arī sasniedza NBA izslēgšanas spēļu rekordu, trāpot 64 trīspunktniekus vienas sezonas laikā.

«Warriors» sastāvā 17 punktus guva Klejs Tomsons un Dreimonds Grīns, kura kontā arī 13 atlēkušās bumbas, savukārt Endrjū Boguta rēķinā 12 punkti un 12 izcīnītas atlēkušās bumbas.

«Rockets» rindās rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Džeimss Hārdens, 14 punkti un 14 atlēkušās bumbas Dvaita Hovarda rēķinā, bet 16 sameta Džošs Smits.

Rietumu konferences fināla sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām «Warriors» panākusi 3-0 vadību. Nākamā spēle notiks otrdien, 25.maijā, Hjūstonā.

«Warriors» regulāro čempionātu noslēdza pirmajā vietā ar 67 uzvarām un 15 zaudējumiem.

Austrumu konferences finālā Klīvlendas «Cavaliers» ir vadībā ar 2:0 pret Atlantas «Hawks».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu