Video: NBA zvaigzne Karijs piedzīvo šausminošu kritienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nepatīkamu kritienu aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Rietumu konferences finālsērijas ceturtajā mačā pirmdien piedzīvoja Goldensteitas «Warriors» līderis Stefans Karijs.

Otrajā ceturtdaļā Karijs gaisā sadūrās ar Hjūstonas «Rockets» spēlētāju Trevoru Arizu un no liela augstuma piezemējās uz pakauša.

Karijs vairākas minūtes pavadīja guļam uz parketa, bet vēlāk saviem spēkiem devās uz ģērbtuvēm. Pēc rūpīgas medicīniskas izmeklēšanas tika konstatēts, ka šā gada NBA čempionāta MVP guvis tikai galvas sasitumu.

Goldensteitas basketbolists laukumā atgriezās, kaut gan pēc tam nespēja parādīt sava līmeņa cienīgu sniegumu. Viņš šajā cīņā iekrāja 23 punktus.

Aizvadītajā mačā «Rockets» ar rezultātu 128:115 pārspēja Goldensteitas «Warriors» vienību, sērijā līdz četrām uzvarām samazinot pārsvaru līdz 1-3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu